CEX Sells: Zes succesfactoren voor effectieve customer experiences

Keynote

Beate is gespecialiseerd in het optimaliseren van de dialoog tussen een bedrijf en haar klanten. Zij adviseert ondernemingen over customer experience, digitale transformaties en de inrichting van de omnichannel organisatie. Vanuit dit specialisme leidt ze complexe transformaties. Van strategie tot implementatie.

13.30 40 minuten Zaal 1 Keynote

Beate van Dongen – partner VODW

Beate is een van de zes partners van VODW. Sinds 1998 is zij strategisch marketingadviseur. Hiervoor startte ze haar werkzame leven bij Het Financieele Dagblad waar ze zich bezig hield met de online activiteiten van de krant.

Beate is gespecialiseerd in het optimaliseren van de dialoog tussen een bedrijf en haar klanten. Zij adviseert ondernemingen over customer experience, digitale transformaties en de inrichting van de omnichannel organisatie. Vanuit dit specialisme leidt ze complexe transformaties. Van strategie tot en met implementatie.

Beate is auteur van het in 2015 uitgegeven boek CEX Sells en in 2017 uitgegeven boek CEX Sells 2 en is vaste columnist van Marketing Tribune. Tevens is ze voorzitter van de Raad van Toezicht van Utrecht Marketing.

< Overzicht sprekers

Partners