Wat als je je reizigers als vrienden behandelt

Keynote

srprs.me is een beetje een apart reisbedrijf. srprs.me geeft mensen onvergetelijke ervaringen door hen te laten reizen zonder verwachtingen. Je hoort namelijk pas op het vliegveld waar je heen gaat. Apart misschien, maar al meer dan 75.000 reizigers in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk durfden het al aan. Chief of Spontaneity Strategy Polle houdt een vurig pleidooi voor het lef om verwachtingen los te laten, reizigers te behandelen als vrienden en de ober te laten beslissen over je eten.

11.35 40 minuten Zaal 1 Keynote

Polle de Maagt – Chief of Sponteneity Strategy @ srprs.me

Polle leeft vrijwel letterlijk uit zijn koffer – met meer dan 200 hotel nachten en 100 vluchten per jaar is het niet zo gek dat hij in de reisbranche terecht kwam (of is het andersom?). Hij combineert nu zijn rijke ervaring als reiziger en als digitaal en merk strateeg voor merken als Nike, Starbucks, KLM en LEGO nu bij een van de spannendste startups van dit moment, srprs.me

Als Chief of Sponteneity Strategy bij srprs.me doet hij er namelijk alles aan om iedereen onvergetelijke ervaringen te geven door hen te laten reizen zonder verwachtingen.

Hoe? Dat vertelt hij op Customer18.

< Overzicht sprekers

Partners